View Member Enreeco

User Information

Blog URL:
Website:
Registered:
4 years ago

Recent Activity

Type Action Content Last Activity
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: Thanks for the advise 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: Thank you! 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: Found it...may a bug? The problem is related to the 0001 GEM: if I remove the read_0001 all works perfectly? Is there a reason? 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: is there something wrong in that URL? 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: the strange thing is that if I use only one scope, it works 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: sorry....I meant scope=read_0001,create_0001,permission_xxxx 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: If i use only one scope, e.g. scope=read_0001 it works perfectly...what am I missing? Using multiple scopes is documented and the synthax seems correct: scope=0001_read,0001_create,xxxx_permission 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: Sorry... https://api-sandbox.personal.com/oauth/authorize?client_id=%5BCLIENT_ID%5D&response_type=code&redirect_uri=http%3A%2F%2Flocalhost%3A9000%2FpersonalCallback&scope=read_0001,read_0000,read_0037,read_0040,read_0044,read_0108,grant_004&update=false 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in OAuth "update" parameter not working: any suggestions? 4 years ago
Forum Post Create Created new forum post in User Id on authorization complete: The 0001/000 gems are not mandatory, so it is possibile they are not compiled. I hope you will add soon as unique id to link to the user. Thank you 4 years ago

[ Page 1 of 2 | Next ]